Aug 25, 2019, 6:09 PM

Преображението на джанките 

  Poetry » Other
360 1 1

Прeображението на джанките

 

Джанките

цъфтят,

узряват,

падат,

и изгниват,

в очакване на Принца

с белият бидон,

който ще дойде,

ще ги погали с поглед,

ще ги обере

и ще ги превърне в Сливова.

© Mihail Smit All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??