„Да бъдеш Колумб всеки миг от живота си."
Веселин Ханчев
Искаш ли да минем двама под дъгата?
Вплетени ръка в ръка.
Да усетим полъха на вятъра,
огледани в небесна синева.
И може да ме преоткриеш,
за миг ще бъда теб, а ти ще бъдеш мен.
С очите мои ще прогледнеш,
аз ще взема всеки твой проблем.
Цветната феерия в небето,
ще изсипе топъл дъжд над нас.
Тогава ще затупти сърцето,
ще бъдем преоткрити Ти и Аз.
© Ангелина Петкова All rights reserved.
Ако трябва да съм честна, само на едно място съвсем леко ме спъна ритъма, но не ми попречи на цялостното усещане и впечатление.
Поздрави!