Jul 3, 2012, 12:41 PM

Преоткриване 

  Poetry » Love
1665 0 22

Ти искаш да ме чуеш как мълча,

да провериш дали са думите ми истински?

Поспри, заслушай се в дъжда,

и музика ще има – неизмислена!

 

Ти знаеш ли как мога да мълча –

по-твърд от камък – като Истина?

Но знаеш ли? Щом тръгна си, в съня ти

ще се случат куп  – безсмислици...

 

Ти чувстваш, че със думите ще спра

да си общувам – като Смисъл.

 

Дано от мъка те спасят

тез думи мои...

Преоткриване! 

© Веселин Динчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??