Apr 21, 2019, 9:10 AM

Прераждане 

  Poetry » Other
473 2 3

Ще си отида тихо с есенният дъжд,
полетяла като лист на вятъра,
ще се родя като сълза във нечие око
и ще се стопя като снежинка малка.

 

Ще затанцувам лудо с вихъра навън,
ще се рея като балерина бяла.
Свобода ще пия от безкайния простор,
преди да се докосна до земята.

 

Прераждам се в кокиче след дългия си сън,
облечена във топла слънчева премяна
и ще прогоня бързо всеки хладен ден,
пролетта ще нося с усмивката изгряла!

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??