Измислих те - за мен да си реален.
Бях истинска - за теб да бъда сън.
И бяхме двама странна амалгама
от летен дъжд, светкавица и гръм...
Но от различни гледахме ракурси,
изгнаница ни беше любовта.
Отвъд живота жадно ще се търсим...
... Пресечна точка ще е Вечността...
© Вилдан Сефер All rights reserved.
Поздрав!