Преселници
Преселници, преселници,
отлитащи,
долитащи,
докосващи...
дълбокото във мен.
Отшелници,
избягали, откраднали,
захвърлили...
най-ценното от мен.
Обирници,
не купили, получили,
изисквали
възможното за мен.
Закрилници,
ме пазили, запазили,
погазили...
невинното по мен.
Преселници, преселници,
преселили,
душите в нереалното за мен.
Купете ми билет!
Но не неделнишки!
Дошъл е моят ден.
© Красиана Милева All rights reserved.