Aug 3, 2021, 10:30 PM

Преситих се 

  Poetry » Civilian
258 0 0

Преситих се от обещания,

от думи високопарни

за спешни реформи

от политици бездарни!

 

Преситих се от обещания

за грижи към децата,

към хората с увреждания,

към пенсионерите на страната!

 

Преситих се от протести

на разни, дърти муцуни,

живяли живот като фиеста

из парламента и високи трибуни!

 

Преситих се от избори,

от мошеници всякаква рода,

от речи, плакати и лозунги

за доброто на народа!

 

Преситих се!!!!

© Никола Яндов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??