Подарък за
За снежното момиче
Формата
говори
вместо мен...
Цяла
Вселена
вместо
обяснение
в любов...
За фон
Арктическа
ГАЛАКТИКА
.....................
с
разноцветни
плуващи
звездички
и мехурчета...
... не го
споделяй
с
чужди,
ще
разпилеееш
магията
и
снежните
ни
чувства,
мое
ЛЕДЕНО
момиче...
14.11.2014
Росен
© Росен Иванов All rights reserved.