Mar 9, 2008, 9:37 AM

пресътвори 

  Poetry » Love
869 0 6


гледаш тъжно
някъде там
вътре
е тежко
знам
не казвай нищо
замълчи
от думите понякога
боли
вгледай се в очите ми
кафяви
в тях е топло
и трудното ще се стопи
протегни ръка
тъгата
в ласка пресътвори




© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??