Mar 29, 2018, 8:08 PM

Превърнах любовта си във гора! 

  Poetry » Love
725 3 5

Превърнах любовта си във гора
в която моите желания - дървета
лежат отсечени във твоите крака!

 

А мислите ми - птици пъстрокрили
над мене пърхат с огнени крила,
и реят се в огньовете на залеза...

 

Открий ме! Аз съм твоята звезда!
И погледни ме със очите на сърцето...

 

Красивото живее в Свобода!
И диша синевата на Небето...

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??