May 28, 2021, 5:02 PM

През май 

  Poetry
342 1 8

Обичам розите в градината,

защото ги поливам с мечтите си

и ягодите, узрели от магията

на слънчевия лъч, роден в очите ми.

 

Обичам черешите в градината,

с които преминавам през сезоните

и всеки звук, идващ от любимите

лозници, устояли на пороите.

 

Обичам птиците в градината,

рисуващи любовни очертания

и ръцете ти, събрали през годините

на месец май нежните ухания.

© Вяра Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??