Sep 18, 2013, 11:57 PM

Придобивка в гората 

  Poetry » Humour
444 0 0

 

Заекът реши в гората

тоалетна да построи.

На посетителите

различна музика да пуска,

но таксата да е една.

Идеята му одобриха

и да не берат срам

ще влизат всички там.

Мечката трудно

в нея се побра

и едва не се нас...

Лисицата реши,

че няма да плати,

но след края...

с цената се съгласи.

Вълкът с болки в корема

от тъмни зори -

пререди, че повече

не можа да издържи.

Заекът за него пусна

на гората химна -

яко го усили

газовете му да заглуши.

Вълкът физиологичните си нужди

ПРАВ облекчи.

Ядосан накрая

тоалетната хартия обърка

с таралежа, който вътре

кротко реда си чака встрани.

Какво се случи, че гората се проглуши???

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??