Jun 6, 2008, 6:51 AM

Приеми... 

  Poetry » Other
613 0 2

          Дрехите си мръсни ще оставя на земята, а душата нека полети.

          Да се извиси над мрака... за да се преоблече в красота.

          Да подаря цветя на всички светли души и да изпадна в екстаз.

          За да мога да забравя за оковите на този свят...

          Любовта да бъде моят живот, който да изживея до край.

         Защото всеки миг съдържа вечността, която аз ти подарих...

         Приеми я, за да не умра...

          За да не се чувствам повече сам.

© Бен Ар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??