Oct 6, 2018, 10:27 PM

Приеми ме 

  Poetry
356 1 0

Приеми ме в обятията си, море,

 приеми ме и повече недей ме пуска.

Приеми ме, обвий хладната си прегръдка около мен –

нека винаги при тебе да остана...

Изпрати ми мъртвото си течение море –

изпрати го, защото за него аз жадувам!

Умората надделява в мен –

при тебе аз ще си почивам...

Ще почивам и ще чакам,

при тебе той да дойде, за да бъда с него.

Ще го чакам, той ще се завърне при теб,

ще се завърне, защото като мен,

много силно те обича.

А сега просто ме приеми, море,

приеми ме в твоята прегръдка хладна...

Покой ми дай и вечността,

                  за да мога да го чакам...

 

10-08-2018                                             

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??