Sep 20, 2007, 1:33 AM

Приготвям се за зимата. 

  Poetry
569 0 1

Какво ми е нужно?

Туршия, компоти и зеле?

 

Подготвям се за зимата,

запомняйки ръждата

на клоните…

и как ниско пада слънцето,

въобразило си, че е вечно.

Слагам сняг,

за да има пъртина

в дълбоките думи.

И за всеки случай

една ябълка в джоба.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??