Feb 12, 2008, 9:03 AM

Приказка за двама 

  Poetry » Love
1075 0 27

Аз зная, ти ще ме потърсиш

зад девет планини в десета,

където шеметният бързей

на чувствата звъни в сърцето.

 

Със тиха жар ще ми говорят

очите ти, изгрели в мене.

Ще литна в твоите простори,

от светла обич окрилена...

 

И в царството на чудесата -

вълшебна приказка за двама,

ще пее любовта ни свята

като вселената голяма...

 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??