Jan 30, 2007, 11:18 PM

Приказни герои 

  Poetry
1233 0 1
Мечти, идеали,
приказки красиви...
Кога ли ще станем
и ние главните герои
в една такава
приказка неповторима?...
В която не мечтите
и надеждата за
светло бъдеще далечно
ще ни дават сили,
а настоящето ще ни
кара да чувстваме,
че истински сме живи.
Където няма само да мечтаем,
няма с плаха надежда
да чакаме сънищата кратки,
за да изживеем поне във тях
радости моментни и сладки,
защото те ще бъдат реалност!-
вече няма да се залъгваме
с надежди празни
и няма да се мъчим да вярваме
в неща все нереални.
Кога ли просто ще живеем
като приказни герои-
щастливи и безгрижни?...
Може Би, когато
го заслужим....

© Анна Адамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздрави за този стих, Ани!!!
    Със своите постъпки хората (една огромна част) доказват, че не го заслужават. А усилията на малцина...
Random works
: ??:??