Jun 23, 2013, 4:30 PM

Примамлив стих за... удавници :) 

  Poetry » Love
759 1 8


Примамливо ухаеш. На море...
Забравих, че да плувам хич не мога.
Потъвам във очите ти... а те
в сърцето ми подклаждат буен огън.
Усмивката ти сладко-дяволита
с въображението ми си играе.
Мълчанието ти отново пита...
Какво ще отговоря ли? Ти знаеш!
Ухаеш ми прекрасно... На желание,
което е по-силно от ума ми.
Не ме докосвай с погледа си тайно!
Поне изчакай малко да се стъмни...
Да бъдем само аз, ти и морето...
И всичко друго нека да забравим.
Не укротявай пулса на сърцето!
Любов е!
Нека в нея се удавим!...

Павлина Соколова

© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??