Aug 30, 2011, 12:02 PM

Принцеса 

  Poetry
758 1 0

Красива си и в този ден,

любовен е за теб и мен !

Усмивката ти сладка ме плени,

сърцето в мен за теб тупти!

 

Едва минутка беше нужна,

да знам,че друга не ми е нужна!

Слънце, въздух и дори вода,

не са ми нужни - щом си с мен сега!

 

Замислен чудя се сега...

кога ще чуеш моите слова?

И имам си една мечтица знай

и това си ти, принцесо - край !

© Васко Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??