Oct 12, 2009, 7:14 PM

Приспивно... 

  Poetry » Love
470 0 7

Събудих ли те? -плахо ме попита.

И устните ти моите откриха.

(А аз не спях. Бях горе при звездите.)

 

Целуна ли ме? - аз отвърнах.

Не те усетих, ти кога дойде?!

(Погледнах те. Видях сълзи в очите.)

 

А мислех, че са само пръски от море.

Солени. Хладни пръски -

от нашето море, необозримо...

 

Заспиваш ли?! До теб ще седна тихо.

Не говори, не се измъчвай...

Ще те люлея в люлка от вълни...

 

Заспивай... Аз ще те прегърна.

И ще е тихо. Много тихо...

Спиии...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??