Feb 7, 2008, 9:26 AM

Присъда: Виновен 

  Poetry » Love
1081 0 4

Бъди щастлив! И аз ще бъда!

Ще се храня с чуждите мечти

и ще ставам все и все по-хубава,

защото болката красива е, нали?

 

И ще търся себе си в природата,

а пред хората ще слагам маска,

защото там вилнее злобата,

любовта от списъка си ни задраска.

 

И ще се смея, ще се радвам,

че демоничното в мен нахлува,

всичко свято ще отбягвам,

истината да излезе се страхува.

 

А ти върви си и щастлив бъди,

но знай, че злото винаги се връща,

моят демон прероди се в нейните очи,

сега си влюбен, но рано или късно... съдбата се обръща!

© Ава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??