Jul 7, 2016, 2:33 PM

Присъстваш малко във съня ми 

  Poetry
1291 2 9

Присъстваш малко във съня ми.

Не казваш нищо.

Дума не отронваш.

Присъстваш малко във съня ми,

застанала там нейде,

където погледът ми не достига.

Присъстваш малко във съня ми,

но думата,

която не изричаш,

кънти в ушите ми…

Кънти през дните ми,

през вечерите също.

Кънти дорде положа главата си под нощния воал

с усмивка.

Защото знам

как ти отново ще присъстваш във съня ми.

© Вънотрая All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??