Jan 20, 2018, 9:03 AM

Притеснително вълнение 

  Poetry » Other
275 0 6

Едно вълнение

В душата вече зрее

И мира ми не дава ни минутка днес.

 

Че лесно е да мреш,

А трудно се живее

във този непрогледен и потаен лес!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??