Jun 13, 2014, 1:47 AM

Привет 

  Poetry » Phylosophy
421 0 0

Ако не идваш тук с усмивка,
с какво и аз да те приема!?!
В една душа, която нивга
от друга недобро не взема.

Щом нямаш нужното доверие,
къде си мислиш, че пристигна!?!
Тук тясно е за още суеверие
и моето без вяра си ми стига.

И как очакваш твоето от мене,
а нищичко не съм получил!?!
Чрез егоизъм да се разбереме -
нима тъй другаде си случил!?!

Защо изобщо си се спрял -
умееш ли да разсъждаваш!?!
С добро дошъл и го раздал -
свободен си да получаваш!

Ще съм усмихнат като теб
и повечето съм прибавил,
за да усещаш в тоз привет
и себе си във друг оставил.

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??