Dec 27, 2018, 11:27 PM

Приятел 

  Poetry » Phylosophy
437 0 0

Един другар в живота стига,

да споделя радост и тревога,

да ми помага и да ме издига,

приятел с който да не мога.

 

Да подкрепя, и тъгува,

теб и твоите болежки,

с теб  да се вълнува,

да те  разбира по-човешки.

 

Приятелят е силна дума,

не всеки е достоен да го избереш,

приятелите нямат суми,

трябва сам да си ги подбереш.

 

Без приятел си самотен, единак,

сякаш чакаш на самотна гара,

надяваш на единственият влак,

отваря се, а от него само димна пара!

 

 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??