Jan 8, 2012, 4:35 PM

Приятели 

  Poetry
488 0 0

Протягаш ръка за сбогом 

и в очите проблясват сълзи.

Загърбваш всичко и мълком

потегляш към новите подвизи...

 

А от старите останали са белези,

които винаги да ти напомнят

да се молиш Господ да те пази -

от така наречените ти "приятели"!

 

Онези, които те "обичаха",

които обичаше и ти...

които от тебе всичко взимаха

и не осъзнаваха колко те боли...!

 

Онези, които молеше за прошка -

без да имаш някаква вина...

А те като цигара те оставяха в пепелника,

вземаха от теб и смачкваха те след това...

 

Но, приятели... БЛАГОДАРЯ ВИ,

че ми дадохте да разбера,

че приятелство без интереси няма

 и че трябва сама напред да продължа...!!!

 

© Ирина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??