Feb 17, 2009, 9:54 AM

приятели 

  Poetry
418 0 2
Пустота!
Студено!
Безхаберно време!
Сякаш до край изхабено,
сърцето ми дреме...
Не срещам ни радост,
ни  тъга, ни мъка!
Безмълвие само,
затишие, скука...
Промени!
Рокади!
Приятели стари
от годините
"а бяхме млади".
Момичета и момчета
малко овехтели,
грижливо прибрали
перчемите бели.
В сърцата - младежи
останали вечни,
с купони и танци
от дните далечни...
В очите само
вече е стаена
цялата мъка
на зрелост уморена.
Важното е друго,
че не ни пука,
че сме всички заедно
и че пак сме тука!
И в нужда спешна -
случай неотложен
всеки ти помага -
няма казус сложен!
Във моменти трудни
на нашия живот,
всеки да помогне
на всеки е готов.
И на всеки, всички
дружно, до един,
казваме високо:
"БЛАГОДАРИМ!"

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??