Sep 1, 2010, 11:59 AM

Приятелка?! 

  Poetry
507 0 2

Предадена...
от него - да, но ти...
защо ти трябваше да ми го причиняваш?
Свикнах заради него всеки ден да ме боли,
но твоето с това не се сравнява!
Не просто чувствата ми нарани,
приятелството ни за цял живот предаде,
във раната от него нож заби,
без скрупули пред мене се издаде!
Аз слушах, но не вярвах и не исках
да пусна теб, избраната от мен...
във дните трудни най ми беше близка,
а днеска видя ли те, погледът ми е студен!
Обидена и наранена,
предадена и огорчена!
С постъпката си безразсъдна
сама накара ме без теб по пътя си да тръгна!

© Таня Момчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??