Mar 26, 2011, 4:03 PM

Приятелка 

  Poetry » Other
928 0 3

 

 

Животът е изпитание с доста желания
и понякога си прикован на кръст
държат те твоите вътрешни терзания,
а когато решат да те пуснат си пред кръстопът.


Преди да избереш най-трудния,
спри, огледай се и мен потърси.
Там ще съм, зад теб винаги ще стоя,
ще те пазя от омраза и лъжи.


Нали затова приятел съм за тебе -
залитнеш ли ти, падам и аз.
После ще станем заедно двете, 
тогава моята ръка ще ти подам.

© Александрина Нешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??