Mar 18, 2011, 12:15 PM

Приятелката ми е клептоманка 

  Poetry » Humour
688 0 5

Приятелката ми е клептоманка

(по Роман Сталин)

На доктор бяхме. Рече ни: - Нормално!
Диагноза за завиждане, бе брат!
Ще се порадвате, макар и аморално,
не граби банки - просто благодат!

Защо да ù лекувам клептомания?!
Тя, болестта, ужасна си е всъщност...
но има плюсове, братле, във тази мания,
че всичко "взето" носи ти се вкъщи...

И медицински, значи, обясни ми всичко.
- Такава - рече - Божията воля!
За болестта да пална аз свещичка
и да не свършва, рече, да се моля.

Ценя я, хора, моята принцеса!
"Давидоф", бърбън... златото ми "лае"...
и скоро ще подкарам "Мерцедеса"
и няма все да сея и копая...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??