За тебе пиша стихове,
за тебе, приятелко добра.
Да се обичаме, доста време ни отне,
а казваше - животът бил лъжа.
Истина е само нашата връзка,
недоверие, лъжи, измами, не!
Тук нямаш право да си дръзка,
всичко ми кажи, от всичко лошо ти се утърси!
Аз вече 5 години съм до теб,
ти вече 5 години ме търпиш.
За тебе е и този ред,
знам, с мене всичко ти ще споделиш.
Колко пъти сладкият ти сън аз спирам,
колко пъти несгодите споделям,
колко често утеха само в теб намирам
и мъката, отчаянието поне за миг от мен отделям.
Красота е всичко между нас,
знам, просто нужни една на друга сме били.
В живота караме на макс,
знам, никой, нищо от миговете ни не ще ни раздели.
© Веселина Костадинова All rights reserved.