Jul 3, 2014, 4:17 PM

Приятелско рамо 

  Poetry » Love
941 0 1

Какво удоволствие само

да спиш на приятелско рамо.

И няма мечта по-голяма

с приятел да бъдете двама.

 

И в радост и в мъка, в отмора,

той да ти бъде опора.

Главата си нежна аз слагам

на твоето рамо горещо.

 

Все мисля, все мисля за нещо.

Две нежни ръце ме прегръщат,

душата ми те преобръщат.

 

И няма мечта по-голяма

с приятел да бъдете двама.

Какво удоволствие само!

 

© Снежана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Английски сонет? Темата за приятелството е вечна, а всичко написано за него си е световен принос по темата.
Random works
: ??:??