Feb 1, 2013, 10:43 PM

Приятелство 

  Poetry » Other
512 0 1

Благодаря, че върна усмивката ми!


Понякога, когато ти е трудно,

понякога, когато ти тежи

и мислиш си, че само чудо

би спряло твоите сълзи,

тогава някой тихо спира,

готов със теб да помълчи,

без поглед само те разбира,

без длан – ръката ти държи

и вече нищо не е сиво,

животът грейва като нов,

тъй цветно, нежно и красиво,

в една приятелска любов…

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??