Sep 2, 2006, 11:27 PM

Приятелство объркано с любов 

  Poetry
1078 0 0
За пореден път си играха с мен. Как да се предпазя следващия път? Как да се имунизирам за любов? Толкова "много" време има пред мен, а съм се спънала и не мърдам от едно и също място, за да разбера защо с мен се подигра. Приятели бяхме - намеси любовта, но и аз имам вина. Не трябваше да позволя всичко това да се случи. Трябваше да го оставя само в мечтите ни, но как се издържа на изкушението?! Ще върна старото време, приятели ще бъдем, но ще си в списъка на тези, които сърцето ми раниха.

© Димитрина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??