Jan 22, 2013, 4:01 PM

Приятелю 

  Poetry » Other
915 0 21
Аз имам много имена.
За колкото се сетиш.
И ни заслуга, ни вина,
но – толкова късмети.

Аз имам много имена.
С което ме повикаш,
от тишина и тъмнина –
със него ще поникна.

Но всичките ми имена
са болки и въпроси.
От всичките ще спомена
едно.
Което носиш.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??