Feb 19, 2013, 1:36 PM

Приятелю мой 

  Poetry » Other
466 0 1

Благодаря ти, приятелю мой,

че всеки път ме разбираш.

Изслушал си излияния безброй

и продължаваш пак, не спираш.

 

Благодаря за всеки момент,

във който не пропускаш да кажеш,

че мога да разчитам на теб,

признателна съм, ти го знаеш.

 

Искам лично да ти благодаря,

лице в лице, очи в очи.

Но не мога, на лист ще го напиша,

а ти ще ме разбереш, нали?

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??