Jan 19, 2006, 8:25 PM

ПРИЗНАНИЕ 

  Poetry
600 0 1

 ПРИЗНАНИЕ

В най-дългото и страшно денонощие
във мен ще се разкъсат всички
стари предрасъдаци.
С узрели за усмивка устни
ще те приема без условности
за хорските сплетни и недомлъвки.
В най-дългото и страшно денонощие
ще мога само да призная,
че упорито, неспокойно съм те чакала.
Че съм си тръгвала и съм се връщала
от теб към теб през хиляди пътеки!
Че съм събирала във себе си
желанието да остана, а всъщност
и никога със тебе да не бъда!

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??