В деня на твоята победа
Гордо си разперила крила
Летиш грациозно като лебед
И ме даряваш с ярка светлина.
Превръщаш моето ежедневие
В жарък трепет вдъхновен,
А живота ми, изпълнен със веселие,
Във силен огън одухотворен.
Прегръщаш нежно тишината,
В която обяснявам ти без думи,
Че родена в теб сълзата
Изгаря в тихи пламъци съня ми.
Показваш ми светла пътека,
По която да тръгна напред.
Аз искам да бъда човека,
Открил жената във теб.
© Борислав Илевски All rights reserved.