Jul 28, 2009, 11:30 PM

Пробуди ме 

  Poetry » Love
802 0 1

Смачка ми душата като цяло
и сърцето ми с окови върза...
а какво за мойто тяло?
Първо то към тебе се привърза.
Позволи си да говориш със целувки,
позволих ти да ме галиш с твоя дъх,
страст ти дадох с пламенни прегръдки,
и любов, обвита в нежен мъх...
Следи по мен оставяй, позволявам...
днес ти разрешавам толкова неща!
Безумна, глупава и грешна ставам,
на колене сама пред любовта.
На пълнолуние нощта ухае,
на червени рози и парфюм...
А твоят поглед силно ме желае...
пробуди ме от забравения сън.

© Димитринка Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мдааа,само сънища копнежи... Иначе много ми хареса !!! Точно като за мен е
Random works
: ??:??