Feb 11, 2011, 5:37 PM

Пробуждане 

  Poetry » Love
660 0 0

ПРОБУЖДАНЕ

 

Ще се пробудя в утринта ми

с любовта ми.

Само с твойто име.

Ще ме помилват пак реките

на косите ти.

 

И никой няма да те вземе

тук от мене.

Ти си само с мене.

И мойта песен ще ти спомня,

че съм само твой.

 

Припев(2)

Ела, посегни към душата ми,

да усетиш за миг топлината ми,

да разсееш със устни тъгата ми.

Дай ми любовта.

 

Ти си фантастика за мене,

Ангел земен,

моя Райска мисъл.

И твойта ласка ми напомня -

Ти си ангел мой.

 

И никой няма да те вземе

тук от мене.

Ти си само с мене.

И мойта песен ще ти спомня,

Че съм само твой.

 

 

Припев(4)

Ела посегни към душата ми,

да усетиш за миг топлината ми,

да разсееш със устни тъгата ми.

Дай ми любовта.

 

Румен Марков

 

© Румен Марков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??