Nov 15, 2017, 8:31 PM

Прочетох аз своите книги 

  Poetry » Phylosophy
242 0 1

Прочетох аз своите книги...

и чая си вече изпих...

когато дъждът ноемврийски...

най-после и мен уважѝ...

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??