Nov 12, 2010, 2:24 PM

Продължавам 

  Poetry » Love
628 0 0

            Продължавам


Виждам във очите ти сълзи

капят върху моите гърди

Дълго бяхме разделени

всички шансове са пропилени


Друг живот внезапно си избра

и подло чувствата ми изигра

Предизвика мойта самота

добрите страдат в любовта


Виждам във очите ти искри

надежда нова ли откри 

Как да ти повярвам ми кажи

стига сме живели във лъжи


От животът прошка не очаквай

миналото също не оплаквай

Разбирам късно че сгреших

много лесно ти се доверих


За моите измамени мечти

следващите редове ги запомни

Искрено за теб ще съжалявам

напред в живота продължавам


              -intercontakt-

© Иво Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??