Dec 10, 2008, 4:55 AM

Професия 

  Poetry » White poetry
588 0 0


 Заблуди ни деляха, не сърца.
Грехове щръкнали

из черупките на душите ни
блестяха като прегради...
А в очите се отразяваше обич –
Единствено и само тя търпеше,
чакаше и не искаше да знае нищо!
... Обидите разказваха лъжи.
Тя само търсеше, без мира,
да открие другия.
Нямаше си друга работа –
такава и бе професията...
... Вечна!



© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??