За раните, които ми нанесе,
за болката, с която ме дари,
за обичта, която с теб отнесе...
Благодаря ти... и проклет бъди!
За ласката, с която ме обгръщаше,
за чувствата, изпълнени с лъжи,
за нежността, с която ме прегръщаше...
Благодаря ти... и проклет бъди!
За огъня, който в мен разпали
и с думите фалшиви угаси...
и за ръцете, с които ме погали...
Благодаря ти... и проклет бъди!
Проклет бъди за нощите красиви!
Проклет бъди за моите сълзи!
Заради тебе дните ми са сиви!
Заради твоята любов - проклет бъди!
© Катерина All rights reserved.