Творец да си на този свят
е мисия граничеща с проклятие,
че той е с материалното богат,
но няма към душата възприятие,
а точно там се взират те...
Но също тъй е висша отговорност,
защото е във техните ръце
да ни открият истинската стойност
на скритото... в човешкото сърце...
16.01.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.