Mar 22, 2013, 8:51 PM

Пролет 

  Poetry » Other
435 0 6

ПРОЛЕТ

 

Щастлива съм -

изстрадано и без да се преструвам,

с изострени за полет сетива!

И слънчев звън

в душата ми усмихнато се втурва,

към вас, приятели, да литне след това!

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??