Apr 9, 2017, 10:09 AM

Пролет 

  Poetry » Civilian
203 0 1

Пролет е.
Небето отново пуска сълза.
Сезон на влюбените,
а някой страда за любовта.
Измива тъгата на дните
с нежните капки на дъжда.

 

Чудно е.
Да видиш цъфнал цвят
който да дава красота.
Влюбен е в целия свят
и не търпи да е в самота,
защото с душата си е богат.

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??