Любов царѝ! -
Любов царува! -
И щастия̀
ознаменува!
Любов царува
и царѝ,
и щастливѝ ни,
и искрѝ!
..............................
Любов, царѝ
и царствай,
и царувай,
дивѝ
и вдъхновявай,
и векувай!
© Стоян Минев All rights reserved.