22.03.2024 г., 23:32 ч.

Пролет 

  Поезия
54 0 0

Любов царѝ! -

Любов царува! -

 

И щастия̀

ознаменува!

 

Любов царува

и царѝ,

 

и щастливѝ ни,

и искрѝ!

 

..............................

 

Любов, царѝ

и царствай,

и царувай,

 

дивѝ

и вдъхновявай,

и векувай!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??