May 31, 2007, 8:41 PM

Пролет 

  Poetry
527 0 0
Когато е пролет, е топло
и всичко е цвят, красота.
Когато е пролет, е светло
и всички са с мили лица.

Когато е пролет, е ясно
и знаеш, че ти си човек,
че можеш и ще  успееш,
но трябва да гледаш напред.

                                      2007г.

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??